strumica denes logo

Официјално:Боро Стојчев нема да одлежи уште две години затвор

Автор:

Датум:

октомври 8, 2018

Категории:

Ново Село

Автор:

Датум:

октомври 8, 2018

Категории:

Ново Село

Кривичниот совет при Основен суд Струмица го отфрли барањето на Јавното обвинителство на Боро Стојчев да му се активира условната затворска казна. Обвинителството побара градоначалникот на Ново Село да одлежи казна затвор од две години, бидејќи била условена со извршување на друго кривично дело, односно шверц на цигари за кој беше осуден на 18 месеци.