ОДРЖАН РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА во ООУ Атанас Нивичански с .Нова Маала

март 31, 2018

Денес 31.03.2018 година во ООУ Атанас Нивичански с Нова Маала се одржа регионален натпревар по математика за учениците од основното образование од југоисточниот регион на РМ-2018 година под покровителство на Сојузот на математичари на РМ .Учество зедоа 288 ученици од општините Василево, Струмица,Босилово ,Ново Село,Радовш и Конче.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: