ЕМАГАЗИН: ОПШТИНА НОВО СЕЛО РАСПИША НАБАВКА НА ЛУКСУЗЕН АВТОМОБИЛ ОД 36.000 ЕВРА!

март 21, 2018

Општина Ново Село распиша оглас за набавка на ново патничко моторно возило (лимузина) по пат на финансиски лизинг.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 2.190.678 денари, а главен критериум за доделување на договорот е најниска цена.

Целосната вест може да ја поглегнете на следниот ЛИНК

ИЗВОР: ЕМАГАЗИН

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ