ВЕЛИГДЕНСКИ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕЛИВАНСКИ ТУРНИР ЗБОГАТЕН СО МУЗИКА ВО ЖИВО ВО САРАЈ!

април 17, 2019

На 28.04.2019 година со почеток од 13:00 часот во Сарај, а во организација на „Џоканов“ ќе се одржи познатиот Велигденски традиционален пеливански турнир збогатен со музика во живо. Поканети се сите оние кои ќе бидат во можност да присуствуваат на турнирот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: