РИСТО МАНЧЕВ: Жителите на Робово се пожалија дека се запоставени, спас гледаат во нашите идеи, ветувања, проекти и програма!

октомври 9, 2021

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

И жителите на населено место Робово се за промени во општина Босилово. Овде жителите се пожалија дека се запоставени последните четири години од градоначалникот и локалната самоуправа. Затоа спас гледат во нашите идеи, ветувања, проекти и програма. Време е за промени, проекти и победа во Робово.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: