strumica denes logo

РИСТО МАНЧЕВ: СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦА ВО МОНОСПИТОВО ВО ДОЛЖИНА ОД 650 МЕТРИ!

Автор:

Датум:

декември 10, 2021

Автор:

Датум:

декември 10, 2021

Ристо Манчев, градоначалник на опшина Босилово:

Денес се асфалтира улица во населено место Моноспитово во должина од 650м. Продолжуваме и понатаму да работиме за потребите на граѓаните на општина Босилово.