Home

Perdormire
Босилово

МИТО АНДОНОВ – НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВМРО-ДПМНЕ ВО БОСИЛОВО!

Home

Освен нов претседател на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ, синоќа на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ беше избран и претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Босилово. Таму партијата ќе ја води Мито Андонов, додека во Ново Село претседател на партијата ќе биде Д-р Петар Марков.