Perdormire
Босилово

(ФОТО) СЕ САНИРААТ ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ ВО САРАЈ, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАЈАВИ САНИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ ВО СИТЕ СЕЛА НА ОПШТИНА БОСИЛОВО!

Вчера започна санирањето на дупките на улиците во село Сарај! Како што изјави градоначалникот на општина Босилово-Зоран Зимбаков за Струмица Денес, санирањето на дупките на улиците веќе е завршено во некои села, а во иднина ќе продолжи во сите села во општина Босилово.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif