Home

Perdormire
Босилово

(БРАВО) ИГОР ЏАМАЗОВ ДОБИ ПЛАКЕТА ЗА „ПОЧЕСЕН ГРАЃАНИН НА ОПШТИНА БОСИЛОВО“ ПОРАДИ ПРОМОВИРАЊЕТО НА ОПШТИНАТА ПРЕКУ НЕГОВАТА ХУМОРЕСКА „ИЦКАТА ОД БОСИЛОВО“

Home

Денес градоначалникот на општина Босилово Зоран Зимбаков оствари средба со нашиот актер,пеач,текстописец ,шоумен и пред се човек Игор Џамбазов. На средбата дискутираа за тековните активности во општината,пред се на културен план,при што на гостинот му беше подарена и Плакета за ,,Почесен граѓанин на општина Босилово,поради промовирањето на нашата општина низ цела држава па и пошироку преку неговата Хумореска,,ИЦКАТА ОД БОСИЛОВО.