Home

Perdormire
Образование

ВО ГРУПАТА УЧЕБНИЦИ И НАСТАВА МОРА ДА ИМА ДЕНЕСКА СЕ ОБЈАВИ: УЧИТЕЛИ, НАСТАВНИЦИ И ПРОФЕСОРИ, ЗАКАНИТЕ И ПРИТИСОЦИТЕ ОД ВАШИТЕ ДИРЕКТОРИ ПРИЈАВЕТЕ ГИ ВО ПРОСВЕТНИОТ ИНСПЕКТОРАТ И СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ!

Home

Објавено во групата УЧЕБНИЦИ И НАСТАВА МОРА ДА ИМА:

ПОЧИТУВАНИ

ПРОСВЕТНИ РАБОТНИЦИ, ПОЧИТУВАНИ УЧИТЕЛИ,НАСТАВНИЦИ,ПРОФЕСОРИ!

Секојдневно добивам пораки и дојави дека трпите закани и притисоци од страна на вашите директори.

Ве охрабрувам сите проблеми да ги пријавите во синдикалните организации и просветниот инспекторат.

Апелирам до сите директори да не им вршат мобинг на своите вработени.

Со сета должна почит

Драгана Спасевска / координатор на иницијативата “Учебници и настава мора да има”