Perdormire
Ново во Градот

НОВО: „АРЕНА ФИТНЕС“ ПОДГОТВУВА ВИСТИНСКО ИЗНЕНАДУВАЊЕ, ЗА ВИСТИНСКО ДОЖИВУВАЊЕ СО ДВОЈНО ПРОШИРЕН ПРОСТОР ОД 1800 м2!

,,БОМБА” во најава од АРЕНА ФИТНЕС. Арена фитнес ни спрема вистинско изненадување за вистинско уживање со двојно проширен простор. Да, добро прочитавте, најголемиот и најдобар фитнес центар во градот се надоградува на постојните 900 м2 за уште нови 900 м2 со комплетно нови справи за максимален комфорт и комодитет за максимално уживање. Сали за крос фит, за фитнес и аеробик и кик бокс арена,а сето тоа одвоено на нов простор од 450м2😮. Комплетно во ново руво, нов амбиент, соблекувални, тоалети и туш кабини по најдобрите фитнес стандарди.

Мисијата на Фитнес Арена е да создаде урбано место каде ќе се дружите, рекреирате и забавувате.
Можност за комбинирање активности со 1 месечна претплата.

ИНВЕСТИРАЈ ВО СЕБЕ! ЗАПОЧНИ ДА ВЕЖБАШ.