strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈДОБРИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ, ПИЦИ И ПАСТАРМАЈЛИИ ВКУСЕТЕ ГИ ВО „ЏОКАНО“

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

март 12, 2018

Категории:

Ново во Градот

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на пазарот „Чешел“ односно на местото на поранешен „Бистро“ се отвори ново место во Струмица каде граѓаните од градот и околните места ќе може да уживаат во специјалитетите, дневните мениа, највкусните пици и пастармајлии. Во „Џокано“ ќе се чувствувате навистина прекрасно бидејќи амбиентот секој викенд ќе биде збогатен со жива музика. Повелете посетете ги и уживајте!