strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ИНФИНИТИ“ – ПОРАЗЛИЧНО COFFEE TO GO ОПРЕМЕНО СО БИЛЈАРД, ПИКАДО И „ФУДБАЛЧЕ“

Автор:

Датум:

ноември 26, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

ноември 26, 2018

Категории:

Ново во Градот

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на пазарот „Чешел“ односно на местото на поранешен „Бистро“ се отвори ново место во Струмица каде граѓаните од градот и околните места ќе може да уживаат во своето омилено кафе, сок, пиво! „ИНФИНИТИ“ за разлика од останатите се разликува во тоа што е опремено со билјард, пикадо и „фудбалче“. Затоа повелете и уживајте во прекрасниот амбиент и одличната услуга. Во продолжение погледнете ги фотографиите: