(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ДОКТОР НИКОЛА МАЏУНКОВ ЈА ОТВОРИ НАЈДОБРАТА ПОЛИКЛИНИКА ВО ЈУГОИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА!

март 7, 2020

Здравјето едноставно нема цена, а задоволството на нашите пациенти е наш приоритет! – под ова мото, минатата недела и официјално беше отворена поликлиника МАРТИНИ, најдобрата поликлиника во југоисточна Македонија! Пријатен и љубезен персонал, реномирани лекари и пријатен амбиент – ова е првиот впечаток на секој пациент кој ја посетил поликлиниката. На површина од над 600 метри квадратни се распределени четирите оддели: Оддел за гинекологија и акушерство предводен од Д-р Никола Маџунков, оддел за општа медицина кој работи со ФЗОМ, најсовремена биохемиска лабораторија и богато снабдена аптека – МАРТИНИФАРМ. За сите вас кои барате:
✔️ Достапност;
✔️ Дискретност;
✔️ Брза и квалитетна услуга;
✔️ Лекари со одлична репутација;
✔️ Тим од доверба – поликлиника МАРТИНИ ви стои на услуга! За повеќе информации и закажување на термини посетете ја нивната FB страница: https://www.facebook.com/PoliklinikaMartini/

Уживајте во фотографиите од отварањето:

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: