УТРЕ ВО СТРУМИЦА ИЗЛОЖБА ЗА ЕВРЕИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА!

декември 17, 2019

Утре во просториите на НУ Завод за заштита и спомениците на културата и музеј – Струмица, ќе се одржи изложба за Евреите во Македонија, односно изложба на фотографии под наслов „Сонцељубивите Македонски Сефарди“. Изложбата ќе започне со почеток од 19:00 часот. Поканет е секој кој може да присуствува на изложбата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: