ТИАНДЕ-СТРУМИЦА СО ГОЛЕМ НАСТАН ВО СТРУМИЦА: ДОАЃА ОФИЦИЈАЛНИОТ ЛЕКТОР НА КОМПАНИЈАТА ЕЛЕНА ЕСИЧКОВА ВО ПЕТОК ВО ХОТЕЛ ВИЛА ПАРК!

мај 29, 2019

ТианДе во Струмица го носи официјалниот ЛЕКТОР на компанијата Г-ѓа Елена Есичкова! Голема ПРЕЗЕНТАЦИЈА во х.Вила Парк во Петок Од 18.00 ч.

Елена Есичкова е официјалниот Лектор на Компанијата ТИАНДЕ за цела ЕВРОПА,по професија е Биохемичар и ја има студорано Ајурведа – најстарата природна ” превентивна медицина ” во светот .

Струмица има голема можност да се запознае со производите од оваа компанија од човекот кој долги години е во самиот врв на Компанијата. Организаторите ви имат припремено богата ЛОТАРИЈА и пријатни ИЗНЕНАДУВАЊА 👍 Карти за овој настан можете да си земете само од дистрибутери во Компанијата или од Салонот на ТианДе во Струмица.

ПОБРЗАЈТЕ местата се ограничени 👌

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: