Струмица дел од донаторската акција „Нахрани 10.000“

октомври 14, 2018

По повод 16 октомври, Светскиот ден за борба против гладта, претставници на мрежата „Сите сити“ ќе ги повикат бизнисмените и граѓаните да се приклучат на оваа голема акција. Во оваа акција е вклучена и Струмица, која може да донира храна од 10 до 19 часот.

Фото: Опсервер

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: