Home

Perdormire
Настан

СЕДУМ ГОДИНИ ПО РЕД: И ОВАА ГОДИНА ЌЕ СЕ ОДРЖИ ТРАДИЦИОНАЛНАТА „ЦАРСАМУИЛСКА ВЕЧЕР“ ВО ХОТЕЛ „ЦАР САМУИЛ“ ВО БАНСКО!

Home

 

Почитувани, ве известуваме дека седма година по ред во хотел „Цар Самуил“ во Банско ќе се одржи традиционалната „Царсамуилска вечер“. Оваа година манифестацијата ќе биде од хуман карактер.

„Ова немаше да се случи доколку нашите пријатели спонзори не помогнаа во реализацијата на манифестацијата која е единствена од ваков карактер во нашата општина и пошироко и сме навистина среќни поради тоа!“ – вели организаторот.

„Царсамуилската вечер“ ќе биде збогатена со добра музика, другарување и лотари.

Истата ќе се одржи на 09.11.2019 година.