РЕВЕРАНС ГО НАЈАВИ ОСМИОТ ПО РЕД КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА ВО ВТОРНИК!

јуни 21, 2019

📢 Годишен концерт на Реверанс!
✔️ Задоволство ни е да ви го најавиме осмиот по ред концерт на Реверанс!
Овојпат ќе ви приредиме приказна во која што секој од нас ќе може да се пронајде себе или некој близок!
Приказната ќе биде искажана преку танц, глума и реална слика за сегашноста во која живееме.
Нашите мали тачери ќе се погрижат приказните да ги направат незаборавни и да ги пренесат преку длабоки емоции и впечатливи движења!

➡️ Место: Дом на култура ”Антон Панов”
📅 Датум: 25.06.2019
🕢 Почеток: 19:30 часот
☑️ Влез: 100 ден.

Ментор: Ole Ilieva

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: