strumica denes logo

НА ВАШЕ БАРАЊЕ: САКИС ДОВОЛИС ОВАА САБОТА ВО СЕЛЕКТ-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 28, 2018

Категории:

Настан

Автор:

Датум:

март 28, 2018

Категории:

Настан

Во сабота 31Март на сцена , на Ваше барање , во #CafeBarSelect , бендот кој што доаѓа од северот на Грција и чие име моментално го зазема врвот на балканските Blues/Rock журки !!!
Дами и Господа ,Ви ги представуваме #SakisDovolisTrio бендот!!!!!!
Со комбинација на основите на блузот со поагресивен и модерен звук и со моќните изведби на сцена тие ветуваат целовечерна сатисфакција на публиката!!!!
Влез: СЛОБОДЕН!!!!!!!
#SakisDovolisTrio
#Сабота31Март
#CafeBarSelect
резервации & инфо:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov