strumica denes logo

„МИСТЕРИИТЕ НА БЕЛАСИЦА“ ПО ТРЕТ ПАТ!

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Настан

Автор:

Датум:

април 19, 2018

Категории:

Настан

Нaстaн зa сите љубители нa велосипедизам и планинарење. “Мистериите на Беласица” – кој по трет пат го организира велосипедски клуб АКТИВ од Струмица. Повелете на планинскa велосипедска дводневна тура на прекрасната и “мистериозна” Беласица и уживајте во незаборавна викенд дружба.