strumica denes logo

Концерт на руски уметници во Струмица!

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Настан

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Настан

На 7 мај 2018 година (15:00) во Струмица ќе се одржи концерт на руски уметници Полина Борисова (виолина) и Ана Грот (пијано) посветен на Денот на Победата. Настанот се одржува во рамките на проектот “Амбасада на мајсторство” на Санктпетербуршки дом на музика и Россотрудничество.
Влезот е бесплатен.