ЌЕ УЖИВАМЕ: ВО ВТОРНИК НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!

јуни 1, 2019

4 јуни 2019 година (вторник), Рамазан Бајрам
Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на Република Македонија (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 4 јуни 2019 година (вторник), Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: