ПИЦЕРИЈА „ЕЛИЗАБЕТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР/КА – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

февруари 2, 2024

Пицерија „Елизабет“ вработува КЕЛНЕР/КА. Плата и услови одлични!

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ИНФОРМАЦИИ: 070 214 836 или директно во пицеријата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: