strumica denes logo

НА 16 МАРТ ЌЕ СЕ ОДРЖИ СЛАВНИОТ СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ!

Автор:

Датум:

февруари 18, 2024

Автор:

Датум:

февруари 18, 2024

Вековната струмичка традиција – Карневалот продолжува и оваа година. Истиот ќе се одржи на 16 март на кој се очекуваат и повеќе карневалски групи и од странство. Струмичкиот карневал е традиција кој не смее да згасне и треба да се негува. Погледнете ја целосната програма веднаш под текстот.