КОСТАДИНОВ: Во Струмица не сакам да има простор за омраза, црнила и лаги – Започна претпразничната магија, нека биде најубаво и весело!

декември 14, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Во Струмица не сакам да има простор за омраза, црнила и лаги.

Сакам деновите кои ни претстојат да ја уживаме позитивата, љубовта, радоста на празниците!

Новогодишните бои ја разубавија Струмица.

Започна претпразничната магија!

И оваа година Струмица блесна во полн сјај со новогодишното украсување на повеќе локации во градот. Најголемата елка во државата поставена на градскиот плоштад, а новогодишниот амбиент е надополнет и со други светлосни фигури.

Нека ни биде најубаво и весело!

Од срце за сите вас драги мои!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ