КОНЦЕРТ НА ДОБРИНАТА ВО НОВО СЕЛО НА 31 МАРТ СО МАКЕДОНСКИ ПЕСНИ И ОРА!

март 27, 2024

ВИС „Стихири“ од Струмица и ДМБУЦ „Илија Николовски Луј“ приредуваат целовечер концерт на традиционалните македонски песни и ора. Уживајте во музиката и учествувајте во хуманитарната мисија на Фондација „Елеуса“. Цена на билетот 150 денари.

ЛОКАЦИЈА: Дом на Култура „Јане Сандански“ во Ново Село!

ПОЧЕТОК НА КОНЦЕРТОТ: 17:00 часот!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ