strumica denes logo

СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО: СЕ БАРААТ РАБОТНИЦИ ЗА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА НА „РОБОВСКИ ПАТ“

Автор:

Датум:

декември 7, 2023

Автор:

Датум:

декември 7, 2023

Бензинската станица „JАНО 98“ која се наоѓа на „РОБОВСКИ ПАТ“, вработува работници со или без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се јават на следниот телефонски броеви: 075 218 050 и 076 862 522