ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: АПТЕКА „ФАРМАНОВА“ ВРАБОТУВА ПЕТ ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ – ПЛАТА ОДЛИЧНА!

февруари 15, 2024

Аптека „ФАРМАНОВА“ во Струмица поради зголемен обем на работа вработува ПЕТ ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕВТИ. Сите заинтересирани може да ги исконтактираат следните телефонски броеви: 070 352 700 и 072 210 575. Платата и условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ