strumica denes logo

Уште 2 дена до почетокот на Јо-Јо Аудициите за 2018 година во Струмица!

Автор:

Датум:

март 24, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

март 24, 2018

Категории:

Магазин

Останаа уште 2 дена до почетокот на Јо-Јо Аудициите за 2018 година. Сите деца кои имаат желба и талент за пеење ги очекуваме во просториите на Музичкото Училиште “Боро Џони” – 27ми и 28ми Март во 18:30 часот. Погледнете го и распоредот по Основни Училишта…