strumica denes logo

ПОБРЗАЈТЕ: КОНЦЕРТОТ НА КАРОЛИНА ВО СТРУМИЦА ПРЕД РАСПРОДАВАЊЕ, ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ ДА ГИ КУПИТЕ КАРТИТЕ!

Автор:

Датум:

мај 5, 2018

Категории:

Магазин, Настан

Автор:

Датум:

мај 5, 2018

Категории:

Магазин, Настан

Ве информираме дека концертот на Каролина на 10 мај во Струмица е пред РАСПРОДАВАЊЕ!

Преостанатите билети можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти за Се на следниве места:

 

Струмица:
Т.А. Атлантис
We Travel
Лагуна Травел

Не ја пропуштајте концертната промоција на албумот “Извор”! Се гледаме!

Авалон Продукција