Home

Perdormire
Магазин

(ФОТОГАЛЕРИЈА) МАРКЕТИ „ЗДРАВЕЦ“ – СТРУМИЦА ГО ПРОСЛАВИЈА СВОЈОТ ТРЕТ РОДЕНДЕН, ТРИ ГОДИНИ УСПЕШНО РАБОТЕЊЕ!

Home

 

Убавата магична приказна на Маркети „Здравец“ продолжува и понатаму! Три години откако на струмичани го понудија вистинскиот квалитет, љубезната услуга и пристапни цени на производите а за возврат тие им ја препуштија нивната доверба. Денеска Маркети „Здравец“ го прославија својот трет роденден, ние се надеваме дека уште многу,многу години ќе имаме прилика да бидеме сведоци на нивните квалитети кои се докажано најдобри! Честитки.