strumica denes logo

(ЕКСКЛУЗИВНО) СТРУМИЧАНЕЦОТ МИХАИЛ МИХАИЛОВ ЗАШТИТНО ЛИЦЕ НА БЕКУТАН КРЕМОТ!

Автор:

Датум:

април 3, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

април 3, 2018

Категории:

Магазин

Во присуство на претставници на медиумите, педијатри, фармацевти, технолози, дерматолози и останати блиски соработници, „Алкалоид“ го одбележа почетокот на кампањата планирана по повод 40-годишиот јубилеј на еден од водечките брендови на компанијата – добро познатиот „Бекутан“.
 За своите најнови производи во низата: редизајнираните „Бекутан“ бебешки пелени и новата „Бекутан“ влажна тоалетна хартија, „Алкалоид“ ангажираше нови заштитни лица, кои како заштитни „Бекутан“ модели, публиката имаше можност да ги запознае: Дарија Митрева од Скопје, Пела Кукова од Штип, Ледиан Муртези од Скопје, Андреј Пановски од Скопје, Луна Антовски од Тетово, Огнен Тагасовски од Скопје и Михаил Михаилов од Струмица.