strumica denes logo

Здружение за заштита на животни „Animal Lovers“ – Струмица бара помош од градежните фирми за заградување на двор каде се чуваат 30 кучиња!

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 14, 2019

Категории:

Култура

Здружение за заштита на животни „Animal Lovers“ – Струмица:

АПЕЛ ДО СИТЕ ГРАЃАНИ И ГРАДЕЖНИ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА

Потребен ни е материајл за заградување на двор каде чуваме кучињата 30 кучиња во моментот:
-шипки
-мрежа
-цемент
-песок

Ве молиме доколку сте во можност на било кој начин да ни помогнете, дали парично или со материал кој не го користите, контактирајте ја Наталија на 076 201 031