strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: ДВЕ ГОДИШНАТА СОФИЈА ОД СТРУМИЦА НЕ МОЛИ ЗА ПОМОШ-ИТНО МОРА НА ОПЕРАЦИЈА!

Автор:

Датум:

септември 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 3, 2018

Категории:

Култура