Home

Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЧКО: ОТВОРЕН НОВ МОТЕЛ И РЕСТОРАН ЗА СЕКАКОВ ВИД СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ!

Home

Неодамна во Сарај се случи спектакуларно отварање на новиот ресторан кој ќе им служи на сите жители од струмичко за секаков вид на семејни веселби. Капацитетот е до 600 гости, самиот ресторан располага и со сопствен паркинг. Мотел и ресторан „Џоканов“ е навистина нешто поразлично од сите останати. Повелете и посетете го. Во продолжение погледнете дел од фотогалеријата од самото отварање:

КОНТАКТ: 076 253 444