ВОЗНИОТ ПАРК НА СТРУМИЧКИТЕ ХЕРОИ ПОЖАРНИКАРИ Е ЗГОЛЕМЕН ЗА УШТЕ ЕДНО ПРОТИВПОЖАРНО ТЕРЕНСКО ВОЗИЛО!

октомври 4, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Возниот парк на Противпожарната единица во Струмица е зголемен за уште едно ново противпожарно теренско возило со резервоар од 400 литри вода.

Благодарност до Дирекцијата за заштита и спасување.

Поголем поттик и полесно извршување на обврските на нашите пожарникари кои секогаш се на висина на своите задачи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: