ВОЗБУДЛИВИ НАТПРЕВАРИ ВЕЧЕРВА НА ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ ВО РАДОВО!

јуни 18, 2018

Турнирот во мал фудбал во Радово продолжува и вечерва. Следуваат возбудливи натпревари кои ќе бидат проследени од голем број посетители. Редоследот е следен:

ОД 21:00 ЧАСОТ:
ПАНЧЕ КОМЕРЦ – МЕДИТЕРАН СТРУМИЦА

ОД 22:00 ЧАСОТ:
РУСКИ КОМЕРЦ – ЕЛПИ ЗУБОВО

ОД 23:00 ЧАСОТ:
СОФИЈА 99 – ЕКСТРА ТИМ РАДОВО

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ