ВО СТРУМИЦА ОТВОРЕНА ПРВАТА „БЕЈГЛ“ ПЕКАРНИЦА КОЈА Е ПРВА И ВО ДРЖАВАТА!

март 1, 2019

Во Струмица денеска беше отворена првата „бејгл“ пекарница која што е прва и во државата. Пекарницата ја отвори здружението „Избор“ од Струмица, а е проект на социјалното претпријатије „Bagel Bakery“ кое нуди можности за работна терапија и вработување на целните групи на здружението.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: