strumica denes logo

„ВЛАХОВЦИ“ НАЈДОБРИ: ПОД МЕНТОРСТВО НА ПРОФ. ЕЛИСАВЕТА ВАСИЛЕВА, ДВАЈЦА УЧЕНИЦИ ОСВОИЈА ПРВО И ЧЕТВРТО МЕСТО НА НАТПРЕВАРОТ ПО ГРАЃАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 17, 2019

Категории:

Култура

На натпреварот кој се одржа на 10.05.2019 год. во Филозофскиот факултет во Скопје, ученичката на СОУУД „Димитар Влахов“ Љубица Николова освои прво место, а ученикот Никола Гогов четврто место, под менторство на професор Елисавета Василева.

Им посакуваме многу успех и уште многу награди!