Home

Perdormire
Култура

Високи температури – време за незаборавни забави во AQUARIUS!

Home

AQUARIUS и временската прогноза најавуваат топла неделна вечер и незаборавна забава со најпопуларните балкански хитови под отворено небо! Струмица и вечерва расположена за добра забава во диско-базен AQUARIUS!