Perdormire
Култура

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ ТРАЈЧЕ ГОГОВ-ГЕНЕРИК СО НОВА ПЕСНА НАСЛОВЕНА „UPGRADE“

Home

„UPGRADE“ е насловот на новата песна на нашиот талентиран струмичанец Трајче Гогов под псевдонимот ГЕНЕРИК. Во продолжение линк од истата: