Home

Perdormire
Култура

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ КОЈ „РАСТУРА“ ПО СВЕТОТ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА СТРУМИЧАНИ ВО СЕЛЕКТ!

Home

Струмичанецот кој растура по светот со неговите сетови, дџ-еј и продуцент кој ја фузира хаус и технохаус музиката во своите настапи.
Дами и Господа по подолго време зад Дџ-еј пултот на Cafe Bar Select Ви го представуваме Nick Fay – Никола Мишевски Мишо!!
Соработката со GF Recordings / who GF Tekk, Nervous Records, Southside Boy Recordings, Pesto Music, Lectro Chik did Records и многу други издавачќи и продуценски куќи , го става рамо до рамо со голем број светски дџ-и !!!
Во комбинација со милениците на струмичката публика Astra-ion project и warm-up сетот на #DjCoc B2B #DjMna не очекува вистинска фузија и ослободување на големо количество на енергија и возбуда!!
Резервации & Информации:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov

Fusuion Festival

#FusionFestival #NickFay #AstraIon #DjCoc B2B #DjMna #Saturday04August #CafeBarSelect #FREEENTRY #house #deephouse #techhouse #progressivehouse #musicconnectingpeople #norealrules #allnighpartyMacedonia's Number 1 DJ/Producer!!!!Струмичанецот кој растура по светот со неговите сетови, дџ-еј и продуцент кој ја фузира хаус и технохаус музиката во своите настапи.Дами и Господа по подолго време зад Дџ-еј пултот на Cafe Bar Select Ви го представуваме Nick Fay – Никола Мишевски Мишо!!Соработката со GF Recordings / who GF Tekk, Nervous Records, Southside Boy Recordings, Pesto Music, Lectro Chik did Records и многу други издавачќи и продуценски куќи , го става рамо до рамо со голем број светски дџ-и !!!Во комбинација со милениците на струмичката публика Astra-ion project и warm-up сетот на #DjCoc B2B #DjMna не очекува вистинска фузија и ослободување на големо количество на енергија и возбуда!!Резервации & Информации:070/310-013 Magdalena Magi Vitanova071/307-891 Mitko Kocev075/346-232 Martin Majstorov

Posted by Cafe Bar Select on Thursday, 2 August 2018