Perdormire
Култура

(ВИДЕО) РАДУВАЈТЕ СЕ СТРУМИЧАНИ, БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ПРИСТИГНА И ВО СТРУМИЦА!

Home

Благодатниот оган од Ерусалим пристигна и во Струмица пред 20 минути. Огнот го донесе Владиката Велички Господин Јаков. Вечерва по полноќ сите Христијани ќе ја дочекаат радосната вест, дека нашиот спасител Исус Христос Воскреснал!

ВО ЖИВО: БЛАГОДАТНИОТ ОГАН ОД ЕРУСАЛИМ ПРИСТИГНА ВО СТРУМИЦА!

Posted by Strumica Denes on Saturday, 27 April 2019