(ВИДЕО) ПОКРАЈ СТЕНД-АП, ДЕЈАН МАЛЗАРКОВ Е ОДЛИЧЕН И ВО КРЕИРАЊЕ НА МУЗИКА!

мај 14, 2019

Дејан Малзарков е личноста кој преку своите видеа ја насмеа цела Македонија, но покрај стенд-ап тој е одличен и во креирање на музика! Најпрвин започнал со соло албум…Како што не информираше и самиот тој, идејата му била да има нов гостин, односно вокал во секоја песна. Музиката е на Дејан, аражманот исто работен од него и од Ѓорги Вачев. Вокал гостин на првата песна „FREEDOM“ е Наталија Данаилова, а вокал гостин на втората песна „2 Minutes“ е Глигор Гошев. Тимот на Струмица Денес му посакува многу успех на Дејан во иднина и што побргу албумот да биде готово! Во продолжение погледнете ги двете песни:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: