(ВИДЕО) КОЈ АКО НЕ ТОЈ: ЃОКО ЈОВИЌ ПОВТОРНО СО ДОНАТОРСКА АКЦИЈА, ОВОЈПАТ БЕА ДОНИРАНИ ОКОЛУ 80.000 ДЕНАРИ НА СТРУМИЧАНКАТА ИРЕНА ТАНЧЕВА!

јули 23, 2019

Голем хуманист и човек! Ѓоко Јовиќ во рок од еден месец донираше за нашите струмичани Томе Јанев, Никола Новоселски а последната донаторска акција беше за Ирена Танчева. 15 минути Ѓоко пееше за Танчева а луѓето донираа и беа собрани околу 80.000 денари. Огромно браво за сите!

 

https://www.facebook.com/GjokoJovik/videos/2460078324273940/?t=3

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: