strumica denes logo

(ВИДЕО+ФОТО) ДОЖД ОД 15 МИНУТИ НАПРАВИ ВИСТИНСКИ ХАОС НИЗ НЕКОИ СТРУМИЧКИ УЛИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 15, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 15, 2019

Категории:

Култура

Дождот од 15 минути направи вистински хаос низ некои струмички улици како што се „Ристо Ќурчиев“ и „Ѓорѓи Василев“. Исто така, како и секогаш дел од „Младинска“ повторно беше поплавена. Од УХМР информираат дека поројни дождови следуваат и во наредните денови, посебно во понеделник но и во вторник.