Perdormire
Култура

(ВИДЕО+ФОТО) DEPO Jazz Club е единственото место во Струмица кое организира настани каде се свири џез музика во живо!

DEPO Jazz Club е единственото место во Струмица кој организира настани каде се свири џез музика во живо.

Оваа недела во DEPO Jazz Club беше и познатиот JAZZ квартет ,,FLAT FIVE” и „JAZZNA“, а струмичани имаа можност да уживаат во прекрасните звуци на џез музиката.

Целта на самиот локал како што вели сопственичката е да се испромовира вистинската и квалитетната музика која и не е многу застапена во овој град.

По тој повод, Струмица Денес направи кратко интервју со членовите на ,,FLAT FIVE” и „JAZZNA“.

ВИДЕО: Столе Ангелов

DEPO Jazz Club

DEPO Jazz Club е единственото место во Струмица кој организира настани каде се свири џез музика во живо. Оваа недела во DEPO Jazz Club беше и познатиот JAZZ квартет ,,FLAT FIVE" и „JAZZNA“, а струмичани имаа можност да уживаат во прекрасните звуци на џез музиката. Целта на самиот локал како што вели сопственичката е да се испромовира вистинската и квалитетната музика која и не е многу застапена во овој град. По тој повод, Струмица Денес направи кратко интервју со членовите на ,,FLAT FIVE" и „JAZZNA“.ВИДЕО: Столе Ангелов

Posted by Strumica Denes on Thursday, 2 January 2020