strumica denes logo

(ВИДЕО) ДУРИ ПОСТОИ ПЕСНАТА, ЌЕ ПОСТОИ МАКЕДОНИЈА: СТРУМИЧАНКА ИСПЕА ПРЕКРАСНА ПЕСНА ЗА МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

декември 18, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 18, 2019

Категории:

Култура

 

Струмичанката Сузана Јовчева испеа прекрасна песна насловена – МАКЕДОНИЈА! Текстот и музиката се лично на Јовчева. Се дури постои песната, ќе постои Македонија! Во продолжение слушнете ја: