„ВАМЕТАЛ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ВИЉУШКАРИСТ, УСЛОВИТЕ И ПЛАТАТА СЕ ОДЛИЧНИ!

март 24, 2021

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ има потреба од ВИЉУШКАРИСТ!

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на

следниот телефонски броеви:

034 329 284

и 078 444 222

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: